Bemer Mikroverisuoniterapia

Hieronnat

Muut palvelut

Bemer®Fysikaalinen Mikroverisuoniterapia on yksi tämän hetken tehokkaimpia hoitomuotoja, jolla tuetaan sairauksien ennaltaehkäisyä ja niistä paranemista.

Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa tukien näin terveyden ylläpitoa ja sen palauttamista. Nykyinen Bemer® -laitteisto perustuu viimeisimpiin tutkimustuloksiin. Bemer® käyttää hyväkseen maailmanlaajuisesti ainutlaatuista signaalirakennetta, sekä siihen perustuvia päivä- ja yöhoitoihin kehitettyjä ohjelmia. Niin laitteistot, ohjelmat kuin signaali ovat patentoituja.

Hoito soveltuu koko kehon ja sen luonnollisten säätelymekanismien hoitoon. Siksi sitä käytetään täydentävänä hoitona erilaisissa tervehtymis- ja kuntoutusprosesseissa. Bemer® auttaa myös suorituskyvyn parantamisessa vapaa-aikana, työssä ja urheilussa.

Ota yhteyttä, niin esittelen laitteen mielelläni sinulle ja voit tulla kokeilemaan hoitoa myös. Laitteisto on lääkinnällinen ja suunniteltu nimenomaan kotikäyttöön. Vain 8 minuuttia aamuin illoin riittää!

Kysy myös testitarjouksista, joita aina välillä on -50%!