Kalevalainen jäsenkorjaus

Hieronnat

  • Klassinen hieronta
  • Urheiluhieronta
  • Purentalihashieronta
  • Intialainen päähieronta

Muut palvelut

  • Kalevalainen jäsenkorjaus
  • Dry needling

Mitä kalevalainen jäsenkorjaus on:
Kalevalainen jäsenkorjaus on vanhaa, edelleen käytössä olevaa suomalaista hoito- ja kansanparannusperinnettä. Hoidossa lähdetään siitä, että ihminen on toiminnallinen ja anatominen kokonaisuus, ja häntä pyritään hoitamaan aina kokonaisvaltaisesti. Häiriö jossakin tässä kokonaisuudessa (esim. loukkaantuminen) aiheuttaa ajan kuluessa muutoksia eri puolille kehoa.

Hoidon aluksi pyritään selvittämään vaivan synnyttäjä, analysoidaan sen aiheuttamia muutoksia tasapainotekijöissä; nivelissä, nivelsiteissä, lihaksissa ja luustossa.

Hoito on pehmeää ja kivutonta, sillä hoitajan täytyy kunnioittaa asiakkaan kipuaistimuksia. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa ei käytetä lainkaan niksautuksia tai äkkinäisiä liikkeitä, kaikki tulokset saavutetaan tehokkaiden hoitotekniikoiden avulla, yhdessä asiakkaan kanssa toimien.

Hoidossa verenkierto, kudosnestekierto, hermotoiminta ja ihmisen koko energiajärjestelmä vapautetaan luonnolliseen tilaansa, jolloin puolustuksella, eli kivulla, ei ole tarvetta.

Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tukirakenteet saatetaan paikoilleen käyttäen hyväksi asiakkaan omia liikeratoja sekä hengitysrytmiä, mobilisoidaan niveliä, parannetaan nivelten, lihasten ja sidekudosten liikkuvuutta, pehmennetään mahdollisia arpikudoksia ja vapautetaan hermoradat pinnetiloista – hoidetaan kehosta koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka.